Inspiration

JUPITER NEW AGE-

VIOLAS EKOSIDA

På denna sida visar jag lite olika tips som jag använder för att utveckla mina grönsaksodlingar och mitt medvetande samt info om mina grupper.

Ny Anastasiagrupp startade i Stockholm torsdagen den 15 september 2016 på Café Dox, Stora Nygatan 31 i ¨Gamla Stan. Vi kallar den "Vår Nya Tidsanda". Utifrån böckerna om Anastasia diskuterar vi tolkningar och hur vi kan använda kunskapen i den Nya Tiden.


Marissa Glipe, Catharina Dahlin och jag startade gruppen som nu består av cirka 15- 20 medlemmar. Vi har träffats på lite olika platser, numera TRÄFFAS VI PÅ Scandic hotell, Kungsgatan 53, men hör gärna av dig om du vill veta mer tel 070 3017213. Tiden är 15.00 varannan torsdag, nu jämna veckor.


Under våren 2017 har Marissa och jag presenterat innehållet i en bok per gång och sedan diskuterat. Ibland håller vi på mer än en gång för det är så mycket att diskutera i varje bok.


Under höstterminen 2017 fortsatte vi våra möten på Café Dox.  Vi har diskuterat Anastasias förmågor, att förstå dem mer, hur vi själva kan utveckla vårt medvetande och om vetenskapen har något nytt att säga om Anastasias förmågor.


Under vårterminen 2018 har vi bestämt lite från gång till gång vad vi ska tala om, ibland blir det mer världshändelser och hur vi blivit manipulerade av vår kultur, ibland mer om andliga frågor, kärlek och medkänsla, nya böcker om kost och hälsa.


Under höstterminen har vi träffats jämna veckor andtingen på Scandic hotell eller i Församlingshuset till Katarina kyrka. Vi är nu cirka 20 personer men alla kommer inte varje vecka. Hör av dig om du vill vara med.


Alla är hjärtligt välkomna, men bra om du har läst den första boken om Anastasia, men inget krav, sådana ska inte finnas i vår värld längre. Vi diskuterar givetvis utveckligen inom oss själva och vad som händer i världen.


Numera har jag sålt min kolonistuga och odlar på blakongen eller hämtar mat i naturen.


Inspirerad av Anastasia och ekobyarnas odlingsmetoder odlar jag med Permakultur, EM -  effektiva mikrober.


Se också Dan Uhrboms bok om Wild Food - mat som jag  plockar i naturen och hur man tillagar den.


Inspirerad av Dans Smoothies har jag sedan flera år tillbaka varje dag till huvudmål mixat bränn-nässla, kirskål och maskrosblad med frukter, mest äpplen som jag fryst in från tidigare skörd. Jag mixar bladen färska så länge säsongen tillåter och till vintern torkar jag bladen.  Då har jag ofta tillägg av lite köpesallader. Mixar i en matberedare eller blender blad och frukt, helst ekologiska, ibland med lite tillsats av andra grönsaker, vad som finns i kylskåpet. Jag känner att jag behöver dessa smoothies och de gör mig friskare.


Intressant bok är Medial Läkning av Anthony William  om hur ett virus, Epstein-barr viruset verkar ligga bakom en mängd av våra kroniska sjukdomar men även andra s.k. obotliga sjukdomar. Med hans frukt och grönt- kur kan man på mycket kort tid hela många sjukdomar. Om du har några problem i kroppen rekommenderar jag den varmt. Vi måste nu själva hela oss, tiden är inne och energierna blir bara starkare för att hela oss själva och jorden. De nya ekobyarna i Ryssland är tips på hur dessa fantastiska människor hjälper till att hela jorden.

JAG ÄR MYCKET INTRESSERAD AV UT-UR-KROPPEN UPPLEVELSER.

På nätet finns en mycket bra hemsida som heter www.obe4u.com

Där kan man lära sig att gå ur kroppen.

Rekommenderar Thoths bok om verktyg till mänskligheten av Paula Rabenius. Spännande info från Thoth om de 12 pyramiderna samt mängder av bra meditationer.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.