Webshop

 

Här i min webshop kan du se vilka produkter jag har att sälja.

 

Det går inte att beställa direkt från denna webshop utan du måste gå till min email och beställa genom att skicka mig ett email eller ett sms. Min email är

jupiternewage@hotmail.se och mitt sms 070 3017213.

 

Du kan bara skriva vad du vill ha tex.

Jag vill beställa 1 ren olja.

Sedan skriver du ditt namn och din adress samt emailadress eller telefonnummer.. Jag kommer då att skicka dig det du beställt och en talong med mitt plusgironummer, så du vet var du skall betala. Det går också att betala över Swish till mitt telefonnummer, men skicka mig gärna ett sms så att jag kan se att du har betalt. Tacksam för betalning inom 2 veckor.

För beställning över 500 kr kommer jag att be dig att förskottsbetala, men i så fall hör jag av mig.

 

Jag lägger på postens porto. För exempelsvis en ren olja blir det 42 + skrymmande 14 kr eftersom det blir för stort paket. För en bok blir det ung 39 kr. Du kommer att se på talongen vad det kostar. Tyvärr ändrar posten priserna hela tiden så det är svårt att hänga med.

 

Gå nu tillbaka till homesidan. Om du nu för musen över webshop överst till vänster kan du se vilka undergrupper du kan välja emellan. Klicka undergrupp för att se vad som finns.

 

Cederträprodukter

Böcker

CD

Kort

 

 

Här under kan du se vilka betalningsvillkor som gäller.

 

Leverans sker endast till kunder i Sverige.

 

Det är viktigt att du betalar i tid. Betalningen ska ske till angivet Plusgirokonto eller över Swisch. Sker inte inbetalningen i tid skickas en betalningspåminnelse. En påminnelseavgift på 50 kr debiteras.Om skulden inte betalas inom 2 månader överlämnas ärendet till inkasso.

Undvik dessa avgifter genom att betala i tid eller kontakta mig så snart som möjligt så kan vi komma överens på annat sätt.

 

Du kan avbeställa om du hinner innan jag skickat eller när du fått beställningen genom att skicka den tillbaka inom 2 veckor. Du får då själv stå för portokostnaderna.

 

Leveranstid är normalt 2-3 dagar till 1 vecka vid helgdagar. För varor som tagit slut hör jag av mig. Jag kan dock inte garantera att varorna kommer fram i tid eftersom det blir postens ansvar. Leverans sker med brev och postens avgifter. Fraktkostnaderna är beroende av brevets vikt. Paket skickas med posten eller större paket med Schenker.

 

Returvillkor

 

Full returrätt gäller inom 2 veckor efter det du mottagit varan. Om något är skadat hör av dig på mailen jupiternewage@hotmail.se eller sms eller ring 0703017213 så får vi komma överens. Vill du skicka tillbaka är det bara att skicka men använd inte postförskott och skriv ditt namn och adress om det inte syns på paketet.

 

Om posten har skadat brevet eller paketet hör av dig snarast inom 8 dagar annars kan man inte reklamera till posten.

 

Hör bara av dig om du undrar över något tel 0703017213, om jag inte svarar skriv sms. Om du har hemligt nummer skriv hellre sms.

 

Mitt organisationsnummer är 4007120183 och mitt VAT nummer SE 400712018301

 

© Copyright 2015. All Rights Reserved.