Inspiration

JUPITER NEW AGE-

VIOLAS EKOSIDA

På denna sida visar jag lite olika tips som jag använder för att utveckla mina grönsaksodlingar och mitt medvetande samt info om mina grupper.

Ny Anastasiagrupp startar i Stockholm torsdagen den 15 september på Café Dox, Stora Nygatan 31 i ¨Gamla Stan. Vi kallar den "Vår Nya Tidsanda". Utifrån böckerna om Anastasia diskuterar vi tolkningar och hur vi kan använda kunskapen i den Nya Tiden.

 

Marissa Glipe och undertecknad som publicerat böckerna på svenska välkomnar alla. Tillsammans får vi bestämma formerna för mötena, läsa eller bara diskutera.

På Café Dox kan man fika eller äta mindre rätter, kom gärna lite före mötet som startar kl 18.00. Tid 18-20 varannan vecka, ojämna veckor, ingen föranmälan behövs men hör gärna av dig om du vill veta mer tel 070 3017213

 

Nu under våren har Marissa och jag presenterat innehållet i en bok per gång och sedan diskuterat och är nu den 27 april framme vid bok nummer 8.1. Ibland håller vi på mer än en gång för det är så mycket att diskutera i varje bok. Kanske vi börjar om sedan igen eller gör på något annat sätt.

 

Nu under höstterminen 2017 fortsätter vi våra möten på Café Dox med den skillnaden att det nu är torsdagar jämna veckor. Vi har börjat att diskutera Anastasias förmågor, att förstå dem mer och hur vi själv kan utveckla oss och om vetenskapen har något nytt att säga om Anastasias förmågor. Alla är hjärtligt välkomna, men bra om du har läst den första boken om Anastasia, men inget krav, sådana ska inte finnas i vår värld längre. Vi diskuterar givetvis utveckligen inom oss själva och vad som händer i världen.

 

Här är min lilla kolonistuga i Södertälje.

Inspirerad av Anastasia och ekobyarnas odlingsmetoder odlar jag med Permakultur, EM - effektiva mikrober, och täckodling. Jag har solceller på taket, urinseparerad toa och använder kretsloppstänkande.

 

Se också Dan Uhrboms bok om Wild Food - mat som vi plockar i naturen och hur man äter den.

 

Inspirerad av Dans Smoothies har jag sedan flera år tillbaka varje dag mixat bränn-nässla, kirskål och maskrosblad. Jag mixar dem färska så länge säsongen tillåter och till vintern torkar jag bladen så jag har ofta tillägg av lite köpesallader. Mixar dem med frukt och andra färska grönsaker helst ekologiska, äpplen, apelsiner eller vad som finns i kylskåpet. Jag känner att jag behöver dessa smoothies och de gör mig friskare.

JAG ÄR MYCKET INTRESSERAD AV UT-UR-KROPPEN UPPLEVELSER.

På nätet finns en mycket bra hemsida som heter www.obe4u.com

Där kan man lära sig att gå ur kroppen.

Rekommenderar Thoths bok om verktyg till mänskligheten av Paula Rabenius. Spännande info från Thoth om de 12 pyramiderna samt mängder av bra meditationer.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.